Квартира в новобудові - який вибрати дизайн інтер'єру

Одне, двох або трьох кімнатна квартира в Вишгороді може бути професійно, високоякісно оброблена дизайнерською студією. Дизайнер врахує всі вимоги та побажання клієнта, допоможе заощадити гроші, час, сили і нерви. Досвідчений фахівець дивиться на стіни, стелі вікна, двері, прилади освітлення, на всі елементи приміщення професійним поглядом. Він зможе виявити моменти, на які власник квартири не зверне уваги.

Дизайнер знає які поєднуються кольору, які форми гармоніюють. Сьогодні продається не багато квартир в новобудовах, розташованих біля лісу і річки, в екологічно чистому районі. При виборі житла особливу увагу варто звернути на ЖК в Вишгороді, наприклад, тому що можна всього за 15 хвилин дістатися до найближчого метро міста Києва. У двох секціях 12-поверхового будинку поки ще можна купити 1-3 кімнатну квартиру, і виконати її обробку на свій розсуд.

Як правильно поєднувати стилі і кольори, підібрати меблі і аксесуари, більшість людей не знають, тому що цьому вчаться всі. Модні тенденції дизайнерського мистецтва пропонують десятки різноманітних рішень обробки житлового простору без використання дорогих меблів, матеріалів і творів мистецтва. Сьогодні популярністю користуються стилі:

  • лофт;
  • мінімалізм;
  • техно;
  • хай тек;
  • еко.

Романтичну розкіш, респектабельну строгість будь-якої епохи реально відтворити в новобудові. Бароко, модерн, ренесанс вибирають в залежності від способу життя, від того, будуть влаштовуватися людні вечірки або власники житла воліють сімейний затишок. Завдяки дизайнеру цілком реально з невеликими витратами оформити квартиру гармонійно і просто.

Як визначитися з вибором дизайну для квартири в новобудові

У дизайнера на комп'ютері є багато різних варіантів обробки кімнат, розроблені індивідуально стилі для квартири в новобудові. Для декору стін, підлоги, стелі можна вибрати матеріали і аксесуари будь текстури, кольорової палітри. У програмі з 3D візуалізацією можна створити кілька різних варіантів обробки.

Клієнти будуть вносити зміни в дизайн-проект в новобудові на свій розсуд. Всі роботи поділяються на етапи, кожен з яких буде узгоджуватися з клієнтом. Фахівці врахують всі, що стосується інженерних систем, розташування батарей, вентиляції, каналізації. Вони узгодять всі дрібниці, місця розміщення розеток і освітлювальних приладів. В результаті мешканці гарантовано отримають затишне, красиве, сучасне, функціональне приміщення.