Які переваги отримує сім'я якщо вирішила купити трикімнатну квартиру в новобудові біля Києва?

  1. Фінансова вигода. Приміська квартира коштує на 20 - 40% дешевше аналогічної міської. При цьому, вона сучасна і будується за останніми світовими будівельним стандартам. Вартість такої нерухомості зростає з року в рік. А якщо ще більше заощадити купуючи новобуд на ранніх стадіях будівництва, то квартира стає реальним вигідним інвестиційним вкладенням. Столиця розширює свої кордони. Пройде кілька років і передмістя виявляється вже в межах міста. Це істотно збільшують її ринкову вартість.
  2. Транспортна інфраструктура. Головним недоліком заміської нерухомості вважалися транспортні проблеми. Зараз їх просто немає. Розвинений громадський транспорт дозволяє просто добиратися до Києва. А якщо у сім'ї є особистий автотранспорт, то, найчастіше, доїхати в центр столиці з передмістя простіше, ніж із забитих транспортом міських житлових масивів.
  3. Соціальна інфраструктура. Ще одне «слабке місце» передмістя, ситуація з якою також кардинально змінюється. Тепер, при зведенні ЖК, забудовником і приватними комерційними організаціями вже передбачаються магазини, лікарні, аптеки, салони краси, школи і лікарні. Сфера послуг перенасичена пропозиціями і компанії борються за своїх потенційних клієнтів і ринки збуту.
  4. Екологія. Повітря в передмісті і в мегаполісі просто не піддається порівнянню. Немає загазованості, цілодобового настирливого міського шуму. Свіже повітря, зелене море дерев, близькість до природи - все це вигідно відрізняє заміську нерухомість.
  5. Економія бюджету. Сучасні житлові комплекси мають автономні системи опалення, сучасні будинкові лічильники водопостачання, нові мережі електропередач, недорогі податки на землю.

Все це в сукупності істотно знижує щомісячні суми комунальних платежів і витрат з утримання будинку.
Все вищевикладене дозволяє дати однозначну відповідь на вигідність придбання нерухомості за містом. Звичайно, вигідно! Можна самостійно вивчити всі плюси покупки трикімнатної квартири для всієї родини за містом, на прикладі найсучаснішого ЖК Вишгорода «Зіркова Вежа 2».