Молоді сім'ї. Часто такий варіант - це перше придбане житло новою сім'єю, ще необтяжених кількома дітьми, але обмеженою по бюджету.

Неодружені люди. Для безсімейних одиничка - самий підходящий варіант влаштувати своє проживання. Багато мета не треба, мінімум прибирання і комунальних платежів. Всі затишно і компактно.

Квартира для літніх батьків. Щоб старіючі батьки або один з них, були недалеко, комфортно жили в екологічно сприятливому місці, з міським сервісом і благоустроєм, і можна було б завжди швидко дістатися до них, турботливі діти вирішують купити однокімнатну квартиру в передмісті Києва.

Вигідне капіталовкладення. Невеликі квартири - дуже вигідна інвестиція. По - перше, ціна на таку нерухомість завжди висока і постійно зростає. По - друге, однокімнатні квартири - найбільш затребувані на ринку оренди житла. А коли квартира розташована недалеко від навчальних закладів або офісного кварталу, то від клієнтів не буде відбою. Якщо врахувати, що однушку можна придбати на ранній стадії будівництва новобудови, коли ціна ще нижча, то таке вкладення може окупитися всього за кілька років.

Підприємства та молодіжні організації. Багато великих компаній вважають за краще купувати однокімнатні квартири для своїх співробітників або на відрядження. Це вигідно, недорого, і доцільно.

Одним з найбільш привабливих об'єктів для покупки однокімнатної квартири є житловий комплекс Вишгорода «Зіркова вежа». Всього лише кілька штрихів, щоб підтвердити вигідність покупки тут нерухомості.

  • 8 км від Києва, розвинена мережа громадського транспорту, зручна дорожня розв'язка.
  • Сучасний житловий комплекс європейського рівня з автономною системою опалення.
  • Недорогі ціни, що роблять покупку вигідною інвестицією.
  • Екологічність. Природа оточує комплекс, свіже повітря і тихе місце без міської суєти і шуму.
  • Огороджена територія з постійним відеоспостереженням повністю убезпечить вашу сім'ю від криміналу.
  • Паркувальні місця для автотранспорту. Машини будуть знаходитися в декількох кроках від квартири.

І це всього лише кілька фактів, які говорять про вигідність покупки однокімнатної квартири в передмісті столиці. Задумайтеся про це міцніше і таких аргументів стане ще більше!